Comenzi

Comenzi

Comenzi

Orice comanda incepe cu o discutie sau o intalnire in care se traseaza in linii mari design-ul, compozitia si decoratiunile preferate pentru completa perfect povestea evenimentului.

La întalnirea cu specialistii nostri veti putea degusta diferite tipuri de dulciuri din portofoliul Cofetariei Laura Maria pentru a stabili care sunt texturile si aromele preferate si totodata veti beneficia de sfaturi profesioniste pentru a ne asigura ca produsele finale sunt in armonie perfecta cu dorintele dumneavostra.

  • Comanda minima pentru torturi aniversare simple este de 1 kg , iar pentru torturi personalizate 2,5 kg.
  • Torturile de nunta se comanda cu minim 2 luni inainte, cele de botez cu minim 2 saptamani inainte, iar cele aniversare simple cu minim 1-2 zile înainte.
  • Pentru inregistrarea unei comenzi este necesara plata unui avans de 25%. Avansul se poate achita cash, la sediul cofetariei sau prin transfer bancar.
  • Pentru livrari la domiciliu este necesara plata integrala a comenzii prin transfer bancar.

Pentru ca produsele noastre sa fie mereu proaspete, preferam sa lucram doar pe baza de comanda. Recomandarea noastra e sa ne contactati cu minim 24 ore in avans, pentru a nu risca sa ne gasiti intr-un moment in care suntem suprasolicitati.

Pentru detalii despre produse si pentru comenzi, contactati-ne cu incredre!

Asiguram transport frigorific contra cost in functie de valoarea comenzii si in alte localitati din jud. Alba, Cluj, Sibiu.

Datele noastre de contact:

Telefon: 0745.925.181
E-mail: contact@cofetaria-laura-maria.ro
Adresa: bd. Republicii, nr. 125, bloc 111, Alba Iulia

Program magazin:
Luni – Sambata: 08:00 – 22:00
Duminica: 08:00 – 15:00

Program consultatii:
Luni – Vineri : 09:00 – 18:00
Sambata – Duminica: nu se preiau comenzi

Formular de comanda - Torturi

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Help Text
Help Text
Help Text
Help Text